След като два часа и половина репортери чакаха в студа

...
След като два часа и половина репортери чакаха в студа
Коментари Харесай

Любен Дилов-син прати репортерите да пият чай

След като два часа и половина кореспонденти чакаха в студа пред централата на ГЕРБ водача на партията Бойко Борисов или някой от управлението ѝ да разяснява резултатите от извоюваните избори, най-после пред медиите излезе кандидат-депутатът от гражданската квота Любен Дилов-син. Той не можа да даде отговор на нито един от поставените му въпроси и самият раздразнителен прати публицистите да пият чай, с цел да се успокоят. Когато му бе отвърнато, че медиите не желаят да пият чай, а да знаят дали ГЕРБ ще сформира държавно управление и с кого ще се коалира, Дилов-син сподели, че явно той няма да сформира държавно управление. Заяви още, че " не виждам смисъл да се договаря, само че аз не съм водач на партията ".

Като цяло от размяната на реплики сред Дилов-син и репортерите стана ясно, че ГЕБ също като Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи чака формалните резултати от преброяването на ЦИК и тогава ще има конференция и мнения. Малко по-късно и Бойко Борисов въпреки всичко се появи, само че не пред публицисти. По време на следващия си монолог във Facebook той прикани съперниците си да сформират дружно

По-дано Дилов-сино разгласи: " Доколкото знам, към този момент са ясни резултатите единствено от пандиза в Бургас. Имам там три преференции, за които благодаря ".

" При толкоз доста спечелили, които довечера ги слушам един след различен, коалиция " ГЕРБ -СДС " не счита, че сега е нужно да излиза и да припомня, че за 14-ти път подред печели избори. Това са петите следващи парламентарни избори. Мислим, че има огромен победител довечера, в действителност огромен, който откровено и сърдечно поздравяваме и му пожелаваме кураж и здраве. И това са всички тия българи, които излязоха да гласоподават, макар напрежението, макар коронавирус, макар неприятното време ", съобщи Дилов-син.

Весела обстановка и приятна еуфория
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР