След като драмите с Миро намериха място и в медиите,

...
След като драмите с Миро намериха място и в медиите,
Коментари Харесай

Развод №3 чука на вратата! Мария шътна фамилията на мъжа си

След като драмите с Миро откриха място и в медиите, фамилията се кротна и направи опит да реши проблемите си надалеч от хорските погледи. Обвиненията против брачна половинка ѝ бяха свалени и Мария бързичко му елементарни шамарите. Въпреки че нещата сред тях очевидно се вземат решение по-грубичко, може би сигурно е време да приключат един с различен.

Така бракоразвод №3 за певицата по никакъв начин не е мираж, а за това загатва и смяната на името ѝ в Инстаграм. Мъжът ѝ е тотално заличен от профила ѝ и като че ли нищо не демонстрира, че в миналото са се подвизавали дружно. Фамилията “Соколова ”, с която до неотдавна се подвизаваше чалгаджийката, също мистериозно липсва. Дали документите за формалната разлъка към този момент са готови, към момента е тайнственост.

Последното включване на Мария при Мон Дьо май даде поръчка и за завръщане на огромната сцена. Ще съумее ли певицата да направи ударни планове в бъдеще, единствено времето ще покаже. Макар да съжалява, че е изоставила кариерата си в името на своите любови, професионалното развиване може би ще си остане най-хубавият път за нея. С браковете не ѝ върви изключително и в случай че слуховете се потвърдят, доста скоро още веднъж ще е прясно разведена.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР