След като доц. Атанас Мангъров успя да припечели стотици хиляди

...
След като доц. Атанас Мангъров успя да припечели стотици хиляди
Коментари Харесай

Доц. Мангъров влага печалбата от коронавируса в собствена поликлиника

След като доцент Атанас Мангъров съумя да припечели стотици хиляди левове от лекуване на COVID-19 с чайчета и супички, е решил да вложи облагата си в лично лечебно заведение. Преди месец скандалният доктор е записал нова компания, през която да се прибират парите на наивниците, повярвали в странните му здравни теории. Към момента даже обикаля из Агенциите за недвижими парцели в търсене на уместно помещение, където да отвори „ Медицински център Мангърови “.

 

Както подсказва името, доцентът е привлякъл в синовете си – близнаците Христо и Илия, които също са доктори. Христо Мангъров е кожен лекар след специализация в медицинския институт на Министерство на вътрешните работи – София, а научните му ползи са ориентирани в региона на венерологията и ранната диагностика на излъчени по сексуален път заболявания. Брат му Илия пък е наследил едната от двете специалности на своя татко – педиатрията.

Д-р Илия Мангъров е показал във визитката си, че е експерт в следене на прибързано родени деца, а научните му ползи са в региона на неонатологията, ваксинопрофилактиката, детските и инфекциозните заболявания. Те се употребяват с добра известност в лекарските среди.

 

Според проектите на баща им, след отварянето на поликлиниката, Христо и Илия би трябвало да трансферират там своята процедура. Двамата са и шефове на компанията, от чието име ще работи центърът. Освен близнаците в „ Медицински център Мангърови “ се планува да има и още най-малко 10 кабинета с разнообразни експерти, покриващи съвсем всички области в медицината. Естествено, в центъра на целия план е подложен доцент Атанас Мангъров, на чиято популярност като доктор с много различни способи се разчита да притегля тълпи пациенти.

 

Самият той старателно се грижи да подържа скандалната си популярност. В своя фейсбук профил Мангъров ежедневно продължава да разгласява всевъзможни различни отзиви и вести по отношение на конспирацията Ковид-19. За цвят, Мангъров пуска и линкове от уеб сайтове, бълващи кремълска агитация и изказвания, че България е поробена от Съединени американски щати. Преклонението на доцента към Владимир Путин и ордите му, нахлули в Украйна, въобще не е инцидентно. Да напомним, че Мангъров е парламентарен консултант на „ Възраждане “, чиито почитатели са известни със склонността си да залитат по различните лекувания. Като пиенето на белина за профилактика на Ковид-19 като универсално лекарство за всички заболявания, които формалната медицина твърди, че са нелечими.

 

Освен близнаците Христо и Илия, с които Мангъров отваря медицинския център, скандалният доцент има и още две деца. Първородният му наследник Слави е единственият от семейството, който не е обвързван с медицината. Той приключва стопанска система в Съединени американски щати, а през днешния ден е притежател на компания, търгуваща със строителни материали. Бизнесът му върви добре, щом съгласно баща му Слави всяко лято и зима почива по баровски курорти в целия свят. Единствената госпожица измежду наследниците на Мангъров – Елена е магистър-фармацевт. Продажбата на медикаменти обаче не е първият й избор. Преди да постъпи в Медицинския университет в Пловдив, Елена Мангърова е учила бизнес администрация и стопанска система в супер скъпия частен Американски лицей в Благоевград, където годишната такса за образование е 12 000 $.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР