След като достигна връх над $73,000, Биткойн (BTC) отбеляза спад

...
След като достигна връх над $73,000, Биткойн (BTC) отбеляза спад
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да продавате вашия Биткойн според експерт

След като доближи връх над $73,000, Биткойн (BTC) означи спад от 2% през последните 7 дни, съгласно данни на CoinMarketCap, търгувайки се на цена от $68,000.

Тази низходяща наклонност може да накара вложителите да обмислят продажбата на своите активи. Въпреки това, дали продажбата в действителност е оптималното решение? Лорънс Лепард, капиталов управител в Equity Management Associates, предложи провокираща мисълта позиция в последния епизод на Coin Stories Podcast.

Той предизвести против импулсивната реакция на продажба по време на пазарни спадове, като уточни угризенията на съвестта, изпитвани от тези, които са напуснали пазара, когато цената на Биткойн е отбелязала забележителен спад. Лепард изрази убедеността си в HODL тактиката, като акцентира:

Лепард твърди, че даже при цена от $72,000 Биткойн остава привлекателна инвестиция. Той разяснява:

Той също по този начин се застъпи за Биткойн като по-добър способ за опазване на благосъстоянието, защото той е непокорен на обезценяване на валутата.

Обсъждайки изменчивия темперамент на пазара на Биткойн, Лепард акцентира на модела на “ ” макар периодическите спадове. Той означи, че волатилността последователно понижава с течение на времето. Въпреки това за всички вложители е от решаващо значение да бъдат готови да я ръководят дейно.

Той предизвести да не се употребява ливъридж в вложенията заради рисковете, свързани със обилни спадове, като вместо това поддържа усредняването на разноските (DCA) като по-безопасна капиталова тактичност.

Лепард акцентира, че поддържането на дълготрайна вероятност нормално води до облаги макар краткотрайното понижаване на покупателната дарба. Той посъветва вложителите да преглеждат пазарните спадове като благоприятни условия за покупки, а не за продажби.

Въпреки че понастоящем Биткойн не попада в обичайните рамки на налога върху недвижимите парцели, Лепард допусна, че разрастващите се финансови потребности на държавните управления могат да подбуден към приемането на новаторски способи за данъчно облагане, които евентуално да включват налози върху неосъществените облаги.

С взор към бъдещето на BTC той означи:

Макар и амбициозна, визията на Лепард за Биткойн като бъдеща основа на паричната система регистрира забележителния интервал от време и еволюцията, нужни за подобен преход.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР