След като доставките ни на газ спряха, но не и

...
След като доставките ни на газ спряха, но не и
Коментари Харесай

Tома Биков: Енергийните посредници ще оскъпят газа със 100 млн. на месец

" След като доставките ни на газ стопираха, само че не и самият газ, значи сме енергийно подвластна страна. ГЕРБ сме създали връзки с Гърция и Турция, в които с изключение на да изнасяме и да внасяме газ. Турски поток може да достави газ за България ". Това съобщи депутатът и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Тома Биков в предаването на " На фокус " по NOVA.

По думите му има медиатори, които ще оскъпят газа със 100 млн. на месец. " Важният въпрос е, че поради това държавно управление в идващите месеци България ще заплаща 100 млн. повече, в сравнение с плащаше предния месец. Правителството взе участие в корупционна скица ", уверен е Биков.

Според него има опция държавното управление да вкарат 40 милиарда газ, просто би трябвало да създадат предварителни поръчки. " Защо не са го създали това януари-февруари тази година, попита Биков. Правителството желаят да върнат медиаторите при доставките на газ ", сподели още Биков.

" Това, което споделят Радев и ГЕРБ се виждат от всички. Включително от Българска социалистическа партия и българските жители. Нямам чувство за стопляне на връзките сред президента и ГЕРБ. Г-н Радев е в позиция да се разграничи от държавното управление, с цел да не обере негативите от дейностите им. Нямаме изгода да ухажваме Радев. Правителството вкараха в такава обстановка страната, че не знам дали някой ще има предпочитание да ръководи след тях ", уточни той.

И посочи, че ГЕРБ е " за " излизане от съветската взаимозависимост, само че без медиатори и не на по-висока цена. " Когато Борисов подари кученце газа падна с 20%, когато К.Петков даде на офшорка кученце газа скочи с 35% ", съобщи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС. " Назначават корпоративни хора, които завладяват държавните сдружения ", разяснява депутатът.

Според него има опция държавното управление да вкарат 40 милиарда газ, просто би трябвало да създадат предварителни поръчки. " Защо не са го създали това януари-февруари тази година, попита Биков. Правителството желае да върнат медиаторите при доставките на газ ", сподели още Биков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР