След като донесе първа титла на Наполи от 33 години

...
След като донесе първа титла на Наполи от 33 години
Коментари Харесай

Спалети май си тръгва, почнаха да говорат за негов заместник

След като донесе първа купа на Наполи от 33 години насам, наставникът Лучано Спалети може да напусне клуба през това лято, оповестяват всички водещи спортни издания в Италия.

Като причина се показва раздор във взаимоотношенията сред Спалети и президента Аурелио Де Лаурентис. Както е известно договорът на тосканския експерт е до лятото на идната година, само че клубът има опцията да го удължи едностранно с още един сезон.

Въпреки това продуцентът стартира договаряния с треньора за ново съглашение, като за задачата двамата се срещнаха на вечеря преди седмица, като очевидно тя не е минала задоволително добре.

Местната преса акцентира по какъв начин на вчерашната специфична конференция на клуба по случай идния завършек на сезона присъстваше вратарят Алекс Мерет вместо Спалети, а Де Лаурентис не загатна наставника нито един път.

Всеки вестник показва разнообразни имена за нов треньор на “партенопеите ”, като най-любопитното е това на Рафаел Бенитес, който ги водеше в интервала 2013 - 2015 година.

Друг завладяващ вид е Антонио Конте, а измежду останалите спрягани за претенденти са Роберто Де Дзерби (Брайтън), Джан Пиеро Гасперини (Аталанта) и Винченцо Италиано (Фиорентина).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР