След като Доналд Тръмп стана първият президент в историята на

...
След като Доналд Тръмп стана първият президент в историята на
Коментари Харесай

Маколи Кълкин подкрепи премахването на Тръмп от Сам вкъщи 2

След като Доналд Тръмп стана първият президент в историята на Съединени американски щати, против който е водена процедура по импийчмънт два пъти, артистът Маколи Кълкин наля още сол в раната, като поддържа петиция за отрязването му от кино лентата " Сам у дома: Изгубен в Ню Йорк ", оповестява британският ежедневник " Metro ".
Феновете на най-известният коледен филм от дълго време приканват за ампутиране на фрагментите с Доналд Тръмп. Но акцията им стана още по-полулярна след провалянето на Тръмп от Джо Байдън на президентските избори през ноември 2020 и след нахлуването на последователите на президента в постройката на Капитолия, пишат DarikNews.
 „ Сам у дома “ се завръща с два плана: подигравка и римейк „ Сам у дома “ се завръща с два плана: подигравка и римейк
Пародията на „ Сам у дома “ на Райън Рейнолдс, комедия с основния воин канабиса, озаглавена „ Stoned Alone “, е &bdq...
В пост в Twitter почитател на сериала разгласи, че пуска петиция за цифровото изтриване на Тръмп от коледния филм, а Маколи го поддържа като написа изпод " Sold " (продадено).

Sold.
— Macaulay Culkin (@IncredibleCulk)
В сцената, която почитателите желаят да бъде отрязана от кино лентата, се вижда по какъв начин основният воин Кевин се среща за малко с Доналд Тръмп във фоайето на хотел „ Ню Йорк Плаза “, който е благосъстоятелност на към този момент някогашния американски президент от 1988 година до 1995 година

 Връзката на Мила с Маколи трансформирала живота й Връзката на Мила с Маколи трансформирала живота й
Чаровната актриса Мила Кунис показа, че връзката й със звездата от „ Сам у дома ” Маколи Кълкин спомогнала за оформянето на х...
Наскоро режисьорът на " Сам у дома " 2 Христофор Колумб разкри, че Тръмп самичък е изискал да бъде включен в фотосите на кино лентата.
" Платихме таксата, с цел да използваме хотела, само че той сподели „ Единственият метод да употребявате Плаза е, в случай че съм във кино лентата “. Затова се съгласихме да го включим и когато го прожектирахме за първи път, се случи най-странното: Хората се развеселиха, когато Тръмп се появи на екрана. Затова споделих на редактора си: „ Оставете го във кино лентата. Това е миг за публиката. ", сподели режисьорът.
В обществените мрежите към този момент се появиха редица видеа, в които Тръмп е изрязан от сцената в хотела, а също и такива, в които той е сменен от известни телевизионни герои, спортисти и рапъри.

Consider it done:
— Tolga Semih Gülen (@tsgulen)
 Забавен взор към Сам у дома Забавен взор към " Сам у дома "
" Сам у дома " е коледна класика. Няма човек, който не е гледал занимателните случки на Кевин Маккалистър най-малко 10 пъти през живота си. Всички...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР