След като днес следобед се появи информацията, че 200 деца

...
След като днес следобед се появи информацията, че 200 деца
Коментари Харесай

Децата, заседнали в снега около Разлог, вече са в безопасност

След като през днешния ден следобяд се появи информацията, че 200 деца са били хванати в клопката на снежната стихия край ски писта Килиното край Разлог, от Министерство на вътрешните работи отхвърлиха информацията.
Йордканка Шаркова, представител на ОД на МВР-Благоевград, съобщи пред Actualno.com, че рейсовете, които трябвало да вземат децата закъснели, поради неприятното време, само че в този момент обстановката е преодоляване и децата изобщо не са " бедстващи ".
Децата, които са от София, не могли да стигнат до хотелите си, поради изобилния снеговалеж. Въпреки това ситуацията е овладяно и към този момент всички са превозени сполучливо. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи също излязоха с публично известие, в него е споделя, че: превозването на децата, които са на възраст сред 7 и 12 години е проведено навреме .
Заради снеговалежа в региона на Предела-Банско-Разлог от Пътна полиция подхващат ограничения за контролиране на придвижването и подкрепяне на трафика и оказване на подпомагане на пътуващите. Пътните служители на реда молят за шофиране с нараснало внимание в региона, допълват още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР