След като днес Димитър Главчев положи клетва като служебен премиер

...
След като днес Димитър Главчев положи клетва като служебен премиер
Коментари Харесай

Новият премиер на България: Няма да се поддам на провокации и страсти

След като през днешния ден Димитър Главчев постави клетва като длъжностен министър председател на страната, очарта в резюме и дилемите пред себе си и екипа си.

Днес е значим ден за всички нас, които оттук насетне поемат отговорност да водят България по един европейски път. Основната ни задача е организирането на почтени избори. Няма да разреша да бъда замесен в предизборни пристрастености. Няма да се поддам на провокации. Това сподели Главчев при предаването на властта след като Николай Денков подчерта какъв брой е значимо идните избори да не бъдат компрометирани. 

" Ще последвам законите на Републиката. Българският народ би трябвало да види единство, а нашите външни сътрудници би трябвало да видят уверена страна. Искам с моя екип да работим за позволение на проблемите, а не за тяхното задълбочаване ", добави Главчев.

Той уточни, че всички съмнения, които е имал до този миг, е оставил зад вратата. Определи определените служебни министри като потвърдени специалисти и експерти в своите области, съобщи plovdiv24.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР