След като Джони Деп успя да победи Амбър Хърд в

...
След като Джони Деп успя да победи Амбър Хърд в
Коментари Харесай

Накъде отива този свят: Холивудски сценарист е обвинен в изнасилване, продължило 2 дни

След като Джони Деп съумя да победи Амбър Хърд в съда и целия свят разбра, че и мъжете в Холивуд могат да бъдат жертва на принуждение, е време за нов случай, който раздруса филмовата промишленост. Този път основен воин е Пол Хагис - сценарист, режисьор и продуцент, награден с Оскар, който е упрекнат в обезчестяване, траяло цели два дни.

Хагис, който е сценарист на някои елементи от поредицата "Бонд " и на "Момиче за милиони ", е арестуван от управляващите в Италия след обвиняване от чужденка, която била подложена на 48 часа интимни връзки без нейното единодушие. Случаят е шокиращо неотдавнашен - от края на предходната седмица. Пол е бил арестуван по време на кино фестивал в град Остуни.

 Пол Хагис

По думите на западните медии, млада незнайна дама била принудена да бъде в полови връзки със сценариста в продължение на цели два дни, след което той я изпратил на летището в Бриндизи. Тя била в извънредно несигурно психическо и физическо положение и това било видяно от чиновниците на летището, които ѝ съдействали да потърси здравна помощ. Жената била отведена и в полицейския сектор, където подала публично обвиняванията си към Пол Хагис. Той от своя страна към момента не е дал изказване по тематиката, само че юристът му заяви, че сценаристът е безусловно почтен.

Случаят следва да бъде разследван занапред, само че това несъмнено не е първото обвиняване в полово принуждение за Пол Хагис. През 2018 година той е упрекнат в обезчестяване от цели 4 дами, само че той още веднъж отхвърля и твърди, че не е изнасилвал в никакъв случай никого. Година по-рано пък сценаристът декларира, че Холивуд се нуждае от цялостна смяна, откакто цялостен куп звездни дами съумяха да преобърнат имиджа на Харви Уайнстийн:

 Пол Хагис

"Много хора бяха наранени от всичко, в което упрекват Харви Уайнстийн. Всеки счита държанието му за гнусно, само че напъните би трябвало да бъдат съсредоточени върху тези, които са го защитавали и са имали скрито сделки с него ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР