След като Димитър Рачков й би шута и я прати

...
След като Димитър Рачков й би шута и я прати
Коментари Харесай

Това може, това прави: Анита на Рачков работи по... сутиен!

След като Димитър Рачков й би шута и я прати в девета глуха, младата Анита Димитрова се сети, че би трябвало да работи, в случай че желае да яде. И при все, че до момента в който беше с Митето, се говореше какъв брой харесвала работата си в банка, доста бързо избяга оттова. За да се отдаде с цялата си пристрастеност на брокерството във компания за недвижими парцели.

Даже премия взе нашето момиче неотдавна, нищо, че е на работата едвам от няколко месеца. А и по какъв начин да не вземе премия, в случай че работи в този тип, в който се появи на това толкоз публично събитие - по сутиен. Да, да, сами виждате фотографията - черен панталон, наметнато сакенце, а под сакенцето дантелен черен сутиен.

Сега - може Анита да е дала куп пари и да е лягала под ножа за нови моцарели, само че пък и не трябва да ги демонстрира на всички места, още по-малко на делово събитие или на работа. Някак пошло и даже селско е.

" Тази била брокерка. Че по какъв начин няма да е брокерка и да е добра в продажбите, в случай че на богатите си клиенти им демонстрира спалните в къщите, облечена или по-скоро съблечена по този метод ", смигват консуматори в нета.

Знаем, че Димитрова одобри тежко обстоятелството, че е зарязана от Рачков, който направи името й известно и даже изтри всичките си мемоари с него. И по какъв начин другояче, откакто е чудесно наясно, че след още месец (максимум) никой няма да се сеща за нея.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Рачков Анита Димитрова Рачков Анита на Рачков брокерка къщи богаташи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР