След като десетките напомняния за разплата не дали резултат, банките

...
След като десетките напомняния за разплата не дали резултат, банките
Коментари Харесай

Нова година оставя Тити Папазов на улицата

След като десетките напомняния за отплата не дали резултат, банките пуснали в деяние тежката артилерия – съдия-изпълнител небрежно запорирал компаниите му. Тъй като множеството от тях нямат активност и пари по сметките си, бирниците се насочили към жилището на семейство Папазови.

 

Под ножа пада и голямата вила с баровски басейн на синята легенда в плевенското село Радомирци, която е ипотекирана като залог за един от заемите. Според закона след намесата на ЧСИ-то на длъжниците се дава още една опция да платят, след което апартаментът се продава на обществен търг, а кумата отива да погасяването на заемите.

Същевременно се таксува всяко едно от дейностите на съдия-изпълнителя, колкото и дребно, и официално да е то. Експерти издават, че в този ред на мисли, Тити е задлъжнял с най-малко още 20-30 бона.

 

През последните седмици той съумял да откри някой и различен лев, с цел да заплати част от закъснелите вноски по заемите, само че натрупалите се над 400 бона по заемите и таксите са съдия-изпълнителя, си остават висящи. Поради тази причина още при започване на идната година апартаментът би трябвало да бъде изваден на търг, а преди този момент семейството ще би трябвало да се изнесе. Всяка от по-ценните движимости като тв приемник, тостер, ледник, мебели и други ще бъдат разказани и готови за оглед от кандидат-купувачите.

 

Лъскавият джип, с който Тити е засичан неведнъж да фучи из столичните булеварди, погазвайки разпоредбите за придвижване и аления светофар, също ще се снабди с нов притежател.

Запознати издават, че множеството му съдружници го отсвирили, щом научили, че ги търсят за пари. Единственият, който се съгласил да помогне е кримигероят Димитър Маринов, който обаче също има съществени проблеми с банките и управляващите. Той е бил взет на мушка и от КПКОНПИ, откакто е наказан като участник в незаконна група за източване на банкови карти. Арестуван е при интернационалната полицейска интервенция „ Шок-2 “, в която взели участие италиански карабинери, сътрудници на ГДБОП и Европол.

 

При акцията е разрушена незаконна група, създаваща копия на кредитни и дебитни карти, а специфични наети мулета по-късно теглят пари от банкомати в Западна Европа. По време на обиска в дома му са били открити заготовки за дебитни карти, специфични клавиатури, които се слагат върху истинските такива на банкоматите, с цел да копират ПИН кода. Свързвали се с безжично с друго устройство, наподобяващо входа на банкомата, където се пъхат картите – така наречен „ уста “, чиято задача е да копира данните на самата карта, записани на магнитна лента на гърба й. събраната от двете джаджи информация се предава посредством специфичен минипредавател към изравен наоколо човек. Тя е задоволителна за основаване на клонинг на истинската карта, стига да имате нужната техника и компютърни стратегии, разкриват специалисти.

За похлупак в дома на Маринов е била открита и флашка с хиляди източени данни за испански банкови карти. Описът на откритите и конфискувани елементи е десетина страници.

 

При аверът излиза наяве, че аверът на Тити – Димитър Маринов, е един от основните участници в бандата и към него се насочват голяма част от източените в чужбина милиони евро от непознати банкови сметки.

Източник: Уикенд

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР