След като делото му се точеше няколко години, днес съдът

...
След като делото му се точеше няколко години, днес съдът
Коментари Харесай

Ексклузивно: Тачо на Жени Калканджиева влиза в затвора за 3,6 години!

След като делото му се точеше няколко години, през днешния ден съдът постанови, че Стефан Манов - Тачо на Жени Калканджиева, влиза в пандиза. Присъдата му е ефикасна и той ще би трябвало да лежи на наровете три години и половина от днешна дата натам.

Разбира се, Манов може да апелира и е решил да го направи, само че съгласно магистратите няма да има резултат и ще си понесе последствията. Припомняме, че това е присъдата му за побоя, който той нанесе на комшията на Жени Калканджиева преди две години. Тогава Тачо свиреп преби Георги Василев, а аргументите бяха повече от неуместни - съседски кавги за звук, музика и викове.

Помним, че самата някогашна Мис България също бе водена в полицията, тъй като хвърляше яйца по колата на съседското семейство и крещеше в буйство пред вратата им по нощите.

Днес обаче, след оповестената към мъжа й присъда, Калканджиева не е на себе си и безусловно е в " несвяст ". Близки до двойката разкриха, че Евгения първо се е разплакала, а след това е изпаднала в нервност като крещяла и заплашвала, че няма да остави нещата по този начин и нейният Тачо няма да влиза на никое място, с изключение на в дома им.

Предстои скоро да забележим дали това ще се сбъдне и какъв брой законът у нас е над властта, славата или парите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР