След като Даяна Ханджиева отказа подарения й годежен пръстен с

...
След като Даяна Ханджиева отказа подарения й годежен пръстен с
Коментари Харесай

Имало ли е секс между Орлин Павлов и Даяна Ханджиева?

След като Даяна Ханджиева отхвърли подарения й годежен пръстен с обяснението, че към този момент не обича половинката си, с изключение на яд, в него мигновено се породи подозрението, че тя е правила секс с Орлин Павлов. Драматичната обстановка се случи в следващия епизод на хитовата поредност „ Скъпи наследници “, в която лекарката Катя вечно зарязва обичания си, споделяйки му, че повода за това решение не е фактът, че го хвана в невярност, а че не изпитва усеща към него. „ Виждам, че ме лъжеш, залъгваш себе си. Откога спиш с оня дървар. Чувстваш се отговорна, че се пусна на един селяндур “, споделя в яростта си лекарят Румен, в чиято роля е Любо Ковачев.

Макар че до по-сериозна фамилиарност сред героите на Даяна и Орлин да не се е стигало, привличането посред им е мощно, а самата тя му признава, че точно той е една от аргументите да приключи връзките си с Румен.



Феновете на сериала обаче подозират, че защото Даяна е много красива и е новата звезда на актьорския хоризонт, не е невероятно сред нея и Орлин да са прехвърчали и напълно същински искри отвън екранните им облици. Певецът е познавач на хубавите дами, напомнят фенове в обществените мрежи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР