След като държавата иззе незаконни постройки до плаж Росенец-север“, сега

...
След като държавата иззе незаконни постройки до плаж Росенец-север“, сега
Коментари Харесай

За смешни пари: Пускат под наем незаконни постройки на Росенец“

След като страната иззе противозаконни постройки до плаж „ Росенец-север “, в този момент тя ги пусна на търг за отдаване чартърен. Става въпрос за три обекта до паркинг на плажа, чийто концесионер е компанията „ Хермес Солар “.

Същото сдружение е и притежател на така наречен морски сарай на Ахмед Доган, който се намира на към 500 метра от там.

В края на 2021 година, когато регионален шеф на Бургас бе още веднъж Мария Нейкова, с нейна заповед бяха конфискувани трите постройки, които се намират в „ Лесопарк Росенец “. Тогава те бяха класифицирани като краткотрайни. До трите обекта даже бе открито, че е пуснат ток.

В региона е нефтеният терминал на „ Лукойл “.

Сега със заповед на проф. Нейкова от 28 февруари е разгласен търг с очевидно наддаване за отдаване на постройките чартърен за период от 10 години, осведоми Флагман.

Според документа едната е с повърхност 45 кв. м и е за „ настаняване на обслужващ личен състав “. Втората е 27 кв. м и е за „ обслужваща, складова активност “. Третата е със същите функционалности и е 12 кв. м.

Първоначалната месечна наемна цена, от която ще стартира наддаването (трите обекта се отдават заедно), е 712 лева без Данък добавена стойност.

Търгът ще се състои на 12 април в постройката на регионалната администрация в Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР