След като дълго време властта, била тя служебна или предходната

...
След като дълго време властта, била тя служебна или предходната
Коментари Харесай

Само във ФАКТИ! Пътища ли строим, или участъци за самоубийство…

След като дълго време властта, била тя служебна или миналата постоянна, и строителите се разправяха за пари за пътища, работата беше замряла. Но парите въпреки всичко потеглиха към компаниите и се почнаха едни ремонти…

И тъкмо подобен има на пътя сред Симитли и Разлог. Пътят в съвсем цялостната си част е изронен и се поставя асфалт. Слагат се 2 или 3 пласта, тъй като работата продължава и сега. Това хубаво. Ще стане ново, асфалтът наподобява добре.

Но наслагването на толкоз асфалт го прави прекомерно висок, в случай че го отнесем към основата на пътя. Говорим за разлика сред равнището на основата на пътя и последния пласт асфалт от порядъка на над 20 сантиметра.


В момента, в който кривнеш от асфалта, колелото на колата пропада. А тук-там по пътя, където са планувани отбивки, колата ще скочи, в случай че се наложи да отбиеш.

И приказваме за такава разлика в равнището в продължение на километри. А тук-там сигурно е и повече. Абсолютно необяснимо за какво не е изработен наклонен надолнище, с цел да може кола да се изнесе обикновено.

Карайте деликатно и нека не ви се постанова да отбивате. Пък откакто свърши ремонтът, ще забележим нещата по какъв начин ще наподобяват. Но сега е доста, доста рисково. Внимавайте.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР