След като дълго време бронзовите нюанси бяха актуални в грима,

...
След като дълго време бронзовите нюанси бяха актуални в грима,
Коментари Харесай

Нещо свежо, различно и не за всеки - тъмносиньо по очите

След като дълго време бронзовите нюанси бяха настоящи в грима, най-сетне има нов хубав цвят - синьото.

Наситено и блестящо синьо, което ни носи летни страсти и ни праща при морето или в някоя екзотична арабска нощ.

Как да използваме по най-хубавия метод този цвят в грима ни демонстрира влогърката Наталия в новото си видео от канала Natali's Beauty.

Ето и стъпките:

Първо поставете основа за сенки, която ще спомогне цветовете да изпъкват доста повече, а и да са доста по-дълготрайни върху клепача.

Прелейте добре и поставете в региона под веждата чак до сгъвката на горния клепач неутрална сянка в цвета на кожата. Можете да нанесете вместо основа и сянка - коректор и пудра.

Идва ред на един малко по-тъмен от цвета на кожата непрозрачен кафеникав цвят - поставете го с пухкава четка за директен и по този начин ще придадете дълбочина на окото. След това нанасете още малко по-тъмен кафяв звук с по-прецизна четка за преливане тъкмо в сгъвката на клепача - за спомагателна драматичност.

Върху целия горен клепач с пръст поставете кондензиран наследник колорит. Много постоянно нанасянето на блестящи сенки с пръст ги прави доста по-пигментирани като цвят върху кожата, по тази причина не се опасявайте да пробвате тази техника за нанасяне на грима. След това прелейте отново с четката.

За да изпъкне добре синият цвят, поставете по-тъмно синьо във външния ъгъл на окото, с цел да стане елегантно и красиво.

Накрая с кърпичка за махане на грим почистете зоната под очите, както и точно във външната част на окото.

Красива и елегантна очна линия

Нея нанасяте с тънка скосена четка и гел очна линия.

И няколко пласта серпантина за размер по горните мигли. Ако желаете, прибавете чифт изкуствени мигли или самостоятелни.

Време е за лицето

Поставете основа, която изглажда порите. След това сложете декор дьо загар със междинна покривност и непрозрачен финиш.

И несъмнено - коректор за изсветляване в зоната под очите, в централната част на челото, малко към носа и над горната джука. Прелейте добре с пръсти, а след това попийте непотребното количество с бюти блендера.

Фиксирайте зоната под очите с фина пудра.

Поставете бронзираща пудра по периферията на лицето и малко по носа. И леден непрозрачен кафеникав цвят, с цел да наблегнете още малко скулите си и да извършите нослето по-вирнато и фино.

И несъмнено - хайлайтър. По скулите, нослето, над горната джука и малко във вътрешния ъгъл на окото. Тази визия довършете с малко руж в безпристрастен цвят и нюд червило, което е комплимент към богатите цветове по очите.

Вижте още във видеото горе.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР