След като дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе

...
След като дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе
Коментари Харесай

Анелия Намери Любовта, Вдига Сватба

След като дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе свободно, тя най-сетне се реши на сериозната стъпка да застане пред олтара. Мълвата носи, че избраникът на Анелия е изтъкнат турски посланик, по тази причина още не е ясно къде ще се състои брачната гала.

Само преди дни певицата разгласява фотография, на която е хванала буклета от женитба, на която е била посетител. Повелята гласи, че тази, която хване букета ще е идната младоженка. Пайнерката настойчиво заобикаля тематиките за персоналния си живот, само че от скоро не се опасява да обявява, че сърцето й е заето. Тя обаче отхвърля да разкрие самоличността на обичания си. Близки разкриват, че от няколко години е интимна с изтъкнат турски посланик, а шаферка на сватбата й ще бъде щерка й Ивон.

Двамата се срещнали на присъединяване на Анелия в Бургас. Заради дипломатическия му статус срещите на двамата протичали в цялостна поверителност. Дипломатът задействал връзките си и оказал помощ видеото на клипа „ Дай ми още “ да се снима в двореца „ Чираган палас “.

Колежките на певицата не стопират да злобеят и да се чудят по какъв начин нашенката е платила 60 000 лв. наем за палата, написа „ България през днешния ден “. И макар, че ще се венчае, Анелия изрично отхвърля да има второ дете. Не един път е признавала, че Ивон ще бъде детето, което най-вече ще обича и не желае да става майка още веднъж.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР