След като чухме силните солови проекти на Зейн (ZAYN) и

...
След като чухме силните солови проекти на Зейн (ZAYN) и
Коментари Харесай

Китарен поп в основата на дебютния албум на Найъл Хорън

След като чухме мощните солови планове на Зейн (ZAYN) и Хари Стайлс е време да надникнем и в първия албум на Найл Хорън отвън бандата One Direction. Дебютът на компилацията на Хорън със заглавие Flicker e през днешния ден. На първо слушане няма по какъв начин да не съпоставим 24 годишния реализатор с Ед Шийрън. Негови следи можете да откриете както в Flicker, по този начин и в Paper House. Тези части ни карат да си мислим и за това по какъв начин като че ли за водещ претекст на албума е определен саунда на шлагера от предходната година This Town. В някои от останалите тракове можете да разпознаете въздействие от Fletwood Mac - изключително в One the Loose и Since We’re Alone.

Няма по какъв начин да пропуснем и присъединяване на Мeрън Морис, която способства и за кънтри претекстовете в Seeing Blind.

Междувременно настоящият сингъл от албума Too Much То Ask се готви за мощен дебют в американския поп радио чарт откакто Slow Hands към този момент доближи номер едно там.

Too Much To Ask е единствено един от многото нови и настоящи шлагери в тазседмичния " Мюзик пойнт ". Oчаквайте още нови оферти от Зейн, Мейбъл и Mаклъмор.

Слушайте, с цел да разберете дали What Lovers Do на Maroon 5 е още една седмица на номер едно в нашия трансатлантически чарт, както и кои са преобладаващите сингли и албуми от двете страни на Атлантика. В " Бонус Микса " ще сме със модерно соул и арендби от представители като Johnny Gill и Ledisi.

" Мюзик Пойнт " е в ефира на Радио София в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобяд.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР