След като четири дни след местните избори лидерът на ГЕРБ

...
След като четири дни след местните избори лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко се разприказва: Предложих на Кирил Петков да се кандидатира за кмет

След като четири дни след локалните избори водачът на ГЕРБ Бойко Борисов резервира подозрително безмълвие, през днешния ден в Ловеч се разприказва в типично негов жанр и хвърли в медийното пространство няколко вести. Една от тях е, че е предложил на Кирил Петков да се кандидатира за кмет на София, а ГЕРБ да да не издига собствен претендент.

" И с цел да спрат спекулациите - истината е, че доста преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне претендент, друг от родата на Държавна сигурност, и ГЕРБ да не издига претендент! На Кирил Петков му споделих – кандидатирай се ти и изобщо няма да издигаме претендент! А в този момент – ГЕРБ подкрепяли на Путин човек, не знам какво си... ", изясни той и напомни: 

" Самият Иван Костов преди време произнесе една фраза, която остана в историята – ще гласоподавам, само че с омерзение! Така че... какво желаят повече ". 

Бойко Борисов не спря до тук и продължи с откровенията:

" Те си неодобряват вътрешния министър, а в това време не желаят да разясняват за какво министър, който не съм чувал и виждал, върви с защита. Притискан от депутати. Да бъдат по този начин положителни, когато излязат и клечат пред президентството и поддържаха президента Радев, това било обикновено. А аз единствено се пошегувах, че изборът в сякаш синята София ще е сред държавна благосъстоятелност и Държавна сигурност. И настана безпорядък, който си го има от 3 години. Ами те в Хасково са дружно с Българска социалистическа партия. Заедно с проруруските партии бранят " Лукойл ", а в това време бензинът е 3,30 лева ", разяснява още той. 

Според Борисов сътрудниците му от " сглобката " не помнят, че би трябвало в сряда да са в Народното събрание. " С това им безпринципно държание ще гледаме сеира занапред.

Вече им знам приятелите, кои са им приятелите, събират се по вили, по кръчмета скрито, дано да го вършат. Аз не виждам смисъл да се групирам с тях. Следващата седмица ще направя едно Национално заседание и там ще решаваме какво ще вършим. Да им е честито, да забележим по какъв начин ще ръководят София ",

разгласи ръководителят на ГЕРБ. И описа: " Имаме бас с Кирил Петков. И двамата не пием, за бутилка уиски. Казах му, че по този начин, както прави, ще отидат на балотаж с Ваня и ще изгубят София ", разкри Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР