След като bTV обяви, че в понеделник, 27 януари, в

...
След като bTV обяви, че в понеделник, 27 януари, в
Коментари Харесай

Слави с голяма сензация в отговор на новото шоу по bTV

След като bTV разгласи, че в понеделник, 27 януари, в ефира ѝ започва новото развлекателно предаване - " Вечерното шоу на Николаос Цитиридис ", късно в петък вечерта, 24 януари, от 7/8 ТВ пратиха известие до медиите за по-специално и друго шоу на Слави.

Специален посетител във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, написа в известието. " Дали за първи път ще забележим Краси Радков и Димитър Рачков един до различен? Какво ще изиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е стопанин на ефира ще забележим в понеделник от 22 часа ", оповестиха от 7/8 ТВ.

Шоуто на Цитиридис е в 22,30 ч, когато се излъчваше и шоуто на Слави по bTV - едвам половин час по-късно от излизането на Трифонов в ефира на личната му телевизия. На процедура едновременно. В чий ефир ще бъде Димитър Рачков беше дълго обсъждана тематика месеци наред, преди bTV да разгласи вечерното си шоу и новия му водещ. Едно от най-тиражираните догатки беше, че надареният артист може би ще води занимателното предаване по bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР