След като броят на жертвите на в световен мащаб вече

...
След като броят на жертвите на в световен мащаб вече
Коментари Харесай

СЗО: Британския вариант на COVID e открит в поне 60 държави

След като броят на жертвите на в международен мащаб към този момент надвишава два милиона и новите разновидности на вируса провокират дълбока угриженост, страните по света подхващат разнообразни спомагателни ограничения, с цел да забавят инфекциите, до момента в който имунизациите станат по-широко налични, обявиха от СЗО.
Южноафриканският вариант, който като английския се счита за по-заразен, към този момент е разпознат в 23 страни и територии, разгласи СЗО. От организацията прибавиха, че броят на новите смъртни случаи се е покачил до рекордните 93 000 през предходните седем дни, като за същия интервал са обявени 4,7 милиона нови случая, съобщи БГНЕС.
 Без основна смяна в броя на новите случаи на COVID-19, над 170 000 души към този момент са оздравели Без основна смяна в броя на новите случаи на COVID-19, над 170 000 души към този момент са оздравели
Броят на новите случаи на ковид означи спад и като безусловно число, и като %. 544 са новооткритите инфектирани за 19 януари,...
Масовите акции за имунизация в Съединени американски щати и Европа поражда вяра, че краят на пандемията се вижда. Европейският съюз съобщи, че цели да имунизира 70 % от пълнолетното си население преди края на август тази година. Но доста страни от Европейски Съюз - и други страни, в това число Индия и Русия - се борят да осъществят стратегиите си за имунизация в избраните периоди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР