След като Бритни Спиърс спечели дългоочакваната победа в съда над

...
След като Бритни Спиърс спечели дългоочакваната победа в съда над
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се пусна чисто гола

След като Бритни Спиърс завоюва дълго чаканата победа в съда над татко си, 39-годишната певица, която беше освободена от неговата настойчивост, отпътува на отмора. Звездата реши да отпразнува свободата си с 27-годишния си избраник на едно райско място.

39-годишната изпълнителка показа в Instagram поредност от фотоси, на които театралничи чисто гола. Интимните ѝ елементи са прикрити със звездички. Тя посочи, че не е коригирала нищо по тялото си на Photoshop.

Звездата, чийто живот дълги години беше строго следен от Джейми Спиърс, се любува на толкоз мечтаната независимост. Тя показа и малко клипче от почивката си.

Феновете на Спиърс, които бяха доста обезпокоени за ориста ѝ и даже започнаха акция #FreeBritney, призоваваща за освобождението ѝ от опекунството на татко й, означиха, че най-сетне тя наподобява щастлива:

" Свободна Бритни в дословния смисъл на думата ", " Бритни употребява първия си ден без настойчивост на татко ѝ, с цел да ни се показа ".

И Парис Хилтън означи, че Бритни заслужава да бъде щастлива: " Радвам се да видя, че сте щастливи и свободни. Заслужаваш го ", разяснява тя фотосите на певицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР