След като Бойко Борисов обяви това, което се знае още

...
След като Бойко Борисов обяви това, което се знае още
Коментари Харесай

4-ма чакат ПП за кандидат-кмет на София: Бонев, Илиев, Терзиев, Георгиев

След като Бойко Борисов разгласи това, което се знае още от 2019 година: че Йорданка Фандъкова няма повече да се кандидатира след рекордните 4 мандата като кмет на София, задачата на ГЕРБ за изборите след година става комплицирана, а апетитите на другите мощни в столицата партии се усилват. Особено на Политическа партия, която взе най-вече гласове на парламентарния избор на 2 октомври в милионния град.

Четирима претенденти чакат Продължаваме Промяната да ги поддържа като претенденти за кмет на София. Съпредседателите дори са се разпределили отраслово. Докато от месеци Асен Василев работи с Борис Бонев, през последните дни Кирил Петков отиде на крайници на един областен кмет, с цел да приказват за " бъдещото ръководство на София ”, както оповестиха след срещата си двамата, което е същинска сензация, останала отвън медиите.

" Въпреки че с Кирил Петков се познаваме от дълго време, през днешния ден за първи път имах опция да съм му хазаин в регион " Слатина ". Действително към този момент настъпи моментът, в който би трябвало да стартира да се води диалог за бъдещото ръководство на София.

С Кирил споделяме общи полезности и това е нещо, което никой от двама ни не е подлагал на подозрение през годините.Освен че му демонстрирах някои от към този момент осъществените ни планове и тези, които са в развой на реализация, с Кирил имахме опция да поговорим малко повече и всъщност за моята тематика и персонална идея – децентрализацията на локалното самоуправление и за какво то е от основно значение за коренна смяна в развиването на София.

За мен това е казусът, чието разрешаване ще отключи всички благоприятни условия, които ресурсът на града ни допуска, само че които стоят заклещени в нормативни спънки и размити отговорности на голям брой институции.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР