След като Бойко Борисов като министър-председател е пътувал до САЩ,

...
След като Бойко Борисов като министър-председател е пътувал до САЩ,
Коментари Харесай

Акад. Денков съгласен с Борисов, че ротацията не е на всяка цена

След като Бойко Борисов като министър-председател е пътувал до Съединени американски щати, напълно естествено е и аз да отида.

Във всички въпроси и мнения от две по тематиката, повдигната през вчерашния ден от водача на ГЕРБ Борисов и продължена от " Възраждане ", министър председателят акад. Денков не вижда нищо друго с изключение на търсене на скандал , въпреки че може да се заподозре и опит тази аудиенция да бъде осуетена по този метод.

" Няма да отида на пътешестване, което да не си коства ", сподели той. " Аз съм министър-председател на България и ще пътувам като подобен ", безапелационен бе министър председателят. Денков имал другари в Съединени американски щати, само че не отивал при тях . Неприемливо било да се разпитва някой къде отива и с кого ще се вижда и то авансово. Некоректно било да се оповестява вътрешна преписка.

Очевидно се прави опит да се блокира със клюки и подстрекателство едно такова пътешестване , счита Николай Денков.
 Депутатските въпроси към Денков – за екскурзии до Съединени американски щати и какъв брой костват краставиците
Депутатските въпроси към Денков – за екскурзии до Съединени американски щати и какъв брой костват краставиците

Дискутирани бяха и тематиките за " Чаталджагейт " и самодейността " Достъпно за вас "

Отивам в Съединени американски щати да обясня какви са целите на България, изясни министър председателят.

Иначе Николай Денков се съгласи с Борисов, че ротацията не е непременно. Тя щяла да се случи, като ясно се дефинират задачите. Ако те могат да се осъществят, ротацията ще има, колеблив бе Денков, който и изясни, че няма закрепен състав на Министерски съвет. Според него сносно министрите си правят работата и извършват управническата стратегия.

Комисия за защита на конкуренцията е самостоятелен орган, само че и решенията на регулатора би трябвало да са аргументирани. Регулаторите не са заменени по време на предходното постоянно държавно управление, защото кабинетът бе свален.

, както и за корупцията. Във ведомството пазели място за заместник-министър на ГЕРБ, само че от партията на Борисов по този начин и не показали човек. Сега задачата пред Николай Денков е да обезпечи равномерен преход към идващия състав на Министерски съвет.
 Борисов: Ротацията не е непременно
Борисов: Ротацията не е непременно

Имало време и преди да се сменят регулаторните органи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР