След като блокира за постоянно личния акаунт на президента Доналд

...
След като блокира за постоянно личния акаунт на президента Доналд
Коментари Харесай

Тръмп обяви война на Туитър

След като блокира за непрекъснато персоналния акаунт на президента Доналд Тръмп, нощес обществената мрежа Туитър заяви, че ще вземе ограничения против всеки различен акаунт в своята система, в случай че към момента настоящият президент на Съединени американски щати стартира да го употребява, съобщи ТАСС, цитирайки представител на мрежата.

Последва и известие, че Туитър стопира акаунта на президентската акция на Тръмп - @TeamTrump, поради нарушение на разпоредбите на мрежата, прецизира Българска телеграфна агенция.

Ръководството на компанията, чиято благосъстоятелност е Туитър, съобщи, че счита да съобщи контрола над формалните сметки на президента на Съединени американски щати и на Белия дом на демократа Джо Байдън, откакто той постави клетва като идващия президент на страната на 20 януари. Именно на тези сметки в Туитър Тръмп се опита да пусне свои туитове след блокирането на персоналната му страница там, само че те бяха незабавно отстранени от модераторите на мрежата.

После текстовете на тези туитове бяха публикувани от пресслужбата на Белия дом. " Както аз от дълго време споделях, Туитър отива все по-далече и по-далече в ограничението на свободата на словото, и не щеш ли през днешния ден чиновниците на Туитър, в съгласуваност с демократите и радикалните леви, отстраниха моя акаунт от тяхната мрежа, с цел да принуждават мене и вас да мълчим ", написа Тръмп, представен от ТАСС.

Президентът републиканец разгласи, че преглежда опцията за основаване на лична, различна на Туитър платформа, откакто неговата бе блокирана от администрацията на обществената мрежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР