След като благодари на всички, които са го подкрепиха и

...
След като благодари на всички, които са го подкрепиха и
Коментари Харесай

Хекимян с първи коментар: Предстои труден избор между държавна сигурност и държавна собственост

След като благодари на всички, които са го поддържаха и поздравява претендентите, които отиват на балотаж, той отбелязва, че резултатите от този избор са притеснителни:

" Първият е първи с едвам 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000... В същото време в София 4.1% не поддържат никого и този резултат пораства! ", прецизира Хекимян.

По думите следва сложен избор на балотажа в неделя.

" За мен и може би за тези, които не гласоподаваха, следва сложен избор сред държавна сигурност и държавна благосъстоятелност! И да - всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не скърбя. Ще работя и ще го не отстъпвам! ", показва още Хекимян.

При 44.09% обработени протоколи в OИК Антон Хекимян е на трето място с 17.92% поддръжка. Първи е Васил Терзиев (ПП-ДБ-Спаси София) с 31.36%, втора е Ваня Григорова (МК Българска социалистическа партия за България) с 21.84%.



В изборната нощ от щаба и управлението на ГЕРБ нямаше публични мнения. В централата на партията вечерта се събраха представители на управлението. Единствено Деница Сачева сподели пред чакащите публицисти, че първо би трябвало да завърши изборният ден и тогава ще има мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР