След като бивша приятелка го обвини във физическо посегателство, още

...
След като бивша приятелка го обвини във физическо посегателство, още
Коментари Харесай

Обвиниха Антони и в опит за изнасилване

След като някогашна другарка го упрекна във физическо посягане, още две девойки проговориха обществено и показаха, че футболистът на Манчестър Юнайтед Антони ги е нападнал физически.

Габриеле Кавалин, някогашната другарка на Антони, упрекна футболиста във физическо принуждение, което накара Бразилската футболна асоциация да го изхвърли от националния тим преди квалификациите за Световното състезание през 2026 година
 Извадиха Антони от националния тим на Бразилия
Извадиха Антони от националния тим на Бразилия

Крилото на Манчестър Юнайтед е разследван за домашно принуждение

Антони отхвърля всички обвинявания и декларира, че не може да каже повече от това заради продължаващото полицейско следствие.

Но в този момент две нови приятелки оповестиха, че и те са претърпели физически офанзиви от бразилския футболист. Едната е студентката Раиса де Фрейтас, която описа, че е била нападната пред нощен клуб в Сао Пауло, след което се е наложило да потърси здравна помощ.

Във втория случай става въпрос за 33-годишната Ингрид Лейн, която в изявление за " TV Record " удостовери нападението на футболиста.

" Случи се през октомври. Той се опита да прави секс с мен, само че аз не желаех. Той беше сърдит и ме блъсна в стената, където си ударих главата ", сподели Лейн.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР