След като Биткойн достигна безпрецедентния връх от над $73,000, пазарът

...
След като Биткойн достигна безпрецедентния връх от над $73,000, пазарът
Коментари Харесай

Топ 3 евтини криптовалути, които да следите през април и прогноза за тях

След като Биткойн доближи невиждания връх от над $73,000, пазарът на криптовалути е изпълнен с чувство за неспокойствие.

Инвеститорите с неспокойствие се стремят да възстановят изгубеното си положение, като в същото време изследват монети, които оферират както недооценен капацитет, по този начин и дълготрайна рентабилност.

Сред напора от нови монети ориентирането в крипто пазара може да се окаже обезсърчително както за опитните вложители, по този начин и за новаците.

Топ 3 на наличните криптовалути, които да разгледате през април 2024 г:

Dogecoin

Dogecoin, въодушевена от меме валута с изображение на симпатично куче от породата шиба ину, получи поддръжка от Илон Мъск, визионерът зад Tesla и SpaceX. Яхнал вълната на продължаващия бичи пазар, Dogecoin показва удивително показване, надминавайки няколко други криптовалути след себе си.

Според CoinMarketCap Dogecoin е повишен с впечатляващите 110% през последния месец, като през последните 7 дни нарастването е с респектиращите 33%, което го прави привлекателна алтернатива за финансова ангажираност. Понастоящем на цена от $0.179, Dogecoin има капацитета да донесе умерени облаги както за начинаещи, по този начин и за запалянковци.

CoinCodex предвижда идна бича наклонност за Dogecoin, като планува търговски диапазон сред $0.1503 и $0.7515. Ако доближи горната ценова цел, DOGE може да стане очевидец на доста покачване от над 300%.

Tron, постоянно подценявана, само че обещаваща криптовалута, дава опция на потребителите, търсещи постоянни дълготрайни облаги. С настояща комерсиална стойност от $0.121 CoinMarketCap, Tron означи непретенциозно нарастване от 0.2% през последните 24 часа и скок от 3% през последните седем дни, което демонстрира постепенна възходяща траектория.

CoinCodex предвижда незначителни ценови съмнения за Tron, преди да се откри постоянен ценови темп. Прогнозите сочат повишаване с 1.62%, което ще доближи $0.122 до 25 април 2024 година Освен това се чака Tron да се търгува сред $0.104 и $0.421 до края на 2024 година, като евентуално може да нарасне с над 240%, в случай че доближи горната ценова цел.

Като се имат поради обещаващата му бъдеща ценова траектория и възходящите му индикатори, Tron се обрисува като налична криптовалута, която заслужава внимание.

Shiba Inu, друга криптовалута, въодушевена от меме, внезапно усили известността си в региона на енусиазма към меме монетите. Подкрепена от мощното влияние и напредък на общността, Shiba Inu означи удивително нарастване от 15% през последните седем дни.

Първоначално замислена като децентрализирана меме монета, Shiba Inu бързо се трансформира в прочут алткойн в крипто сферата. С милиони притежатели съгласно CoinMarketCap, Shiba Inu понастоящем се търгува на налично равнище от $0.0000300.

CoinCodex чака Shiba Inu да доближи исторически връх през април 2024 година, като плануваното повишаване е 230%, достигайки $0.00009791. С преобладаващи бичи настроения и показател на страха и алчността, показващ изключителна лакомия, Shiba Inu показва резистентност на фона на пазарните съмнения, което я прави завладяваща алтернатива за вложителите.

Въпреки всичко всяка прогноза за крипто пазара остава спекулативна, защото волатилността в бранша е много огромна. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР