След като билетите за първия концерт на Андре Рийо в

...
След като билетите за първия концерт на Андре Рийо в
Коментари Харесай

Андре Рийо обявява втори концерт в София през юни

След като билетите за първия концерт на Андре Рийо в България на 16 юни 2018 година се разпродадоха сензационно бързо и „ Арена Армеец “ се оказа тясна за неговите фенове, актуалният „ Крал на валса “ афишира втора дата за концерт в София - още веднъж в зала„ Арена Армеец “ на 17 юни, неделя. Билетите към този момент са в продажба.

София е поредна спирка от международното турне на Рийо и неговия оркестър „ Йохан Щраус “ - World Arena Tour 2018, което ще премине през Европа, Мексико, Израел, Съединени американски щати, Аржентина и Австралия.

Искам да благодаря на всички в България за извънредно топлото посрещане! Повече от 30 години аз и моят оркестър „ Йохан Щраус “ свирим на всички места по света и в този момент сме доста разчувствани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме към този момент с неспокойствие тези концерти и да забележим българските си другари да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за поддръжката и за любовта!

Хиляди почитатели по целия свят са влюбени в магнетичния микс от валсове, кино музика, опера, мюзикъли и занимателни мелодии на Андре Рийо. И той сигурно знае по какъв начин да сервира превъзходно зрелище, включващо по едно и също време и романтика, и изтънчен комизъм. Неговите концерти притеглят повече от 600 000 фенове годишно, което го слага измежду суперзвезди като Мадона, Елтън Джон или Coldplay да вземем за пример.

Историята на Рийо е невероятна: „ Маестрото на масите “ (както го назовава Wall Street Journal) е продал повече от 40 милиона копия на албуми, отбелязал е 30 първи места в международни ранглисти, получил е над 500 платинени и три Британски награди за „ Албум на годината ”. Неговите албуми постоянно се изкачват до топ 5 на Британските поп ранглисти, а видео клиповете  му доближават милиарди гледания в YouTube. Рийо има повече от 2,9 милиона почитатели във Фейсбук. Неговият оркестър „ Йохан Щраус “ е най-големият частен оркестър в света, а в състава му има музиканти от 13 разнообразни националности.

Андре Рийо и неговият оркестър “Йохан Щраус “ ще свирят в София на 16 и 17 юни 2018 година в зала „ Арена Армеец “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР