След като беше укорен от мнозина, че не е прав

...
След като беше укорен от мнозина, че не е прав
Коментари Харесай

Леш! Денис Ризов Изригна: Д*хайте Го! И Вие, И Азис, И Цветана Манева!

След като беше укорен от мнозина, че не е прав във връзка с огромната ни актриса, Денис Ризов изтрещя тотално. Вместо да се извини, той сподели междинен пръст на инакомислещите:

„ Скъпи читатели, това си е моята страница и в случай че не ви харесва, отидете на някоя друга. Аз съм си я направил за хора, които ме харесват, тъй като обичам да бъда харесван и ненавиждам да бъда нехаресван.

И като си напиша мнението по някой въпрос, считам въпроса за привършен. Не се занимавам да проследявам реакциите на хората или да ги чета. Не разисквам. Не съм музикант от дълго време и персоналните известия с оценки на тази тематика отиват в кофата при другата слама.

А в случай че ви харесва, каквато и да е чалга, без значение, каква и даже в случай че в нея взе участие някой от Пинк Флойд, Д*ХАЙТЕ го и вие, дружно с Азис и Цветана Манева и който е измислил цялата тази скотщина, даже името му да се окаже Георги Тошев.

И не се напъвайте да плюете. Аз си споделих мнението. Чуствам се чудесно. Пожелавам същото на всички, които ненавиждат чалга “, тросна се безогледно Денис Ризов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР