След като беше принуден да премахне българското знаме от клипа

...
След като беше принуден да премахне българското знаме от клипа
Коментари Харесай

Браво, Василе! Македонският певец махна българското знаме от...

След като беше заставен да отстрани българското знаме от клипа на песента, с която западната ни съседка ще се яви на евроконкурса, Васил Гарванлиев разгласява видео, в което на ръката му има три гривни - в бяло, зелено и алено.

След експлоадирането на абсурда, македонското радио и телевизия образува комисия, която да вземе дефинитивно решение за неговото присъединяване в Ротердам. В същото време Гарванлиев разгласява видео в Инстаграм, в което споделя, че фрагментите с нашето знаме са махнати. На ръката му обаче се виждат гривни с цветовете на българския трибагреник. Васил скръства ръце и ги демонстрира тъкмо сега, в който споделя: " Чакам с неспокойствие да застана на тази сцена и откровено да трептя в жълто-червен цвят ", какъвто е флагът на Република Северна Македония, написа life.dir.bg.

Във видеото той още веднъж споделя за българския си паспорт и кръв по бащина линия и припомня, че законът в Македония позволява двойното поданство.

" Извинявам се от цялото си сърце, в случай че има някой засегнат от това, което съм направил. Извинявам се за това, което съм. Сърцето ми е във вашите ръце ", споделя във видеото македонският представител на " Евровизия " с благ глас и доста интернационалните триумфи в разнообразни точки на света.

В мненията към обявата възмутени македонци го назовават " изменник ", само че в това време Гарванлиев среща поддръжката на доста българи. " Нека злобарите си хейтят. Поздравления и поддръжка за смелостта! ", написа му Радостин Бонев. " Няма място и причина за извиняване! Успех единствено напред и нагоре! ", добавя Радослав Рачев. Генко Цветанов пък разяснява: " Браво, Василе, че не се страхуваш да се наречеш Българин в тази объркана от неистини и измислици РСМакедония. Бъди горделив със своя български корен. Сега цяла България ще гласоподава за теб. Пожелавам ти триумф на Евровизия ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР