След като беше жестоко подиграна за височината си и я

...
След като беше жестоко подиграна за височината си и я
Коментари Харесай

`Жестоките хулигани ме наричаха Oompa Loompa - но аз се смях последната с кариерата на модел`

След като беше грубо подиграна за височината си и я попитаха дали пазари в Mothercare, тази жена се смя последна, когато стана кралица на хубостта.

Катрин-Лий Клийвс, която е 4'10, беше подигравана в учебно заведение от жестоки хулигани, които я нарекоха Oompa Loompa, оставяйки я да се бори с безпокойствие. Решена да трансформира отрицателните тролове в победа, моделът употребява тяхната ненавист, с цел да подхранва фантазиите си.

Въпреки че й споделиха, че е прекомерно дребна за модел, Катрин се трансформира в най-ниската кралица на хубостта в Обединеното кралство, когато влезе надпреварата Мис Англия тази година и разруши всички стандарти за високи дами, преобладаващи в състезанията за хубост.

26-годишната от Богнор Реджис, Западен Съсекс, описа за жестоките мнения, които постоянно я караха да се разплаква. Тя сподели: „ Като дете ме подиграваха – бях съществена цел за хулиганите. Попитаха ме дали съм купила облеклата си в Mothercare или дали „ нося бебето си да пораства “ през днешния ден. Това ме засегна по способи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР