След като бе заловен да кара пиян по нощите, той

...
След като бе заловен да кара пиян по нощите, той
Коментари Харесай

Нойзи след пиянската изцепка: Мария няма нищо общо с тази случка. Тя си спеше вкъщи и трябваше и аз да направя така

След като бе хванат да кара пийнал по нощите, той изчезна за няколко дни от инстаграм, както и половинката му Мария Игнатова. Днес обаче се завърна с честитка за българския народен тим по шах, като разгласи, че е горделив от достижението на девойките. Следовниците му обаче не престават да го подлагат на критика за издънката с шофирането, за която той се извини, написа
                             

Междувременно пред " Господари на ефира " Нойзи призна, че Игнатова е спяла, до момента в който той си карал почерпен. " Мария няма нищо общо с тази преживелица. Тя си спеше у дома и трябваше и аз да направя по този начин. Разочаровах я и сервирах извинението си към нея ". Шоуто, което тя водеше и което я направи известна, връчи " Златен скункс " на философа за изцепката му.

" Всеки път, като погледна " Златния скункс ", ще се сещам, че по този начин не се прави. Просто направих неточност и неприятна преценка. Беше кратковременен срив на здравия разсъдък. Няма нещо такова като късо разстояние и неща в жанр " ей го къде е ". Просто не се прави по този начин. Както съм бил безупречен пред закона преди, по този начин и ще бъда и от в този момент нататък. Не мога да дам детайлности за случката, тъй като процесът не е приключен. Важното за мен е, че поуката е извлечена ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР