След като бе задържан заради това, че шофира след употреба

...
След като бе задържан заради това, че шофира след употреба
Коментари Харесай

След като бе хванат да кара пил – Нойзи се извини: Много ме е срам, сглупих сериозно

След като бе арестуван поради това, че кара след приложимост на алкохол, журналистът и журналист Ивайло Цветков-Нойзи обществено се извини за постъпката си посредством обява на своя фейсбук профил.

„ Ще бъда напълно прям: сглупих съществено. И доста ме е позор. Не се беше случвало, няма и да се случи отново “, написа Нойзи.

„ Причините и детайлностите не са значими - значими са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте “, приключва обявата му в обществената мрежа.

Вчера Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност общественика поради шофиране след приложимост на алкохол.

Цветков е карал в София при централизация на алкохол в кръвта от 2.12 промила. Обвиняемият е дал кръвна проба, чийто резултати се чакат.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за което се планува наказване отнемане от независимост от 1 до 3 години и санкция от 200 до 1000 лв..

Обвиняемият не е осъждан и е съдействал на следствието. Наложена му е парична гаранция от 15 хиляди лв. и е отнета шофьорската му брошура.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР