След като бе установено, че в столичната болница Шейново две

...
След като бе установено, че в столичната болница Шейново две
Коментари Харесай

Часът на истината: Разменените бебета вече са при биологичните си родители

След като бе открито, че в столичната болница " Шейново " две бебета, родени в един и същи ден и едновременно, са били разменени при изписването, най-сетне се оказаха в ръцете на биологичните си родители. 

Все още не е известно по какъв начин е била позволена грешката, само че към този момент са наложени наказания. Припомняме ви, че децата са се появили на бял свят преди месеци, само че при една от майките се появило подозрение, че бебето, което отглежда не е биологичният ѝ правоприемник. По-късно ДНК експертиза потвърждава, че терзанията ѝ са основателни и почнал развой по определяне на случилото се в " Шейново " в деня на раждането и станало ясно кои са двете майки, чиито деца са били разменени.

Бебетата са върнати при биологичните си родители през днешния ден - тъкмо четири месеца след раждането им. 

" Церемонията по размяната на децата стана в 11 часа в град София. Беше доста вълнуващо. Все отново това е единственият прочут за България случай. Двете майки бяха доста разчувствани и колкото и да се твърдеше по медиите, че имат някакъв спор между тях, се оказа, че това не е по този начин ", описа юрист Стоян Стойков, представляващ едната от майките.

В медиите в началото се спекулираше, че една от майките е била срещу и била изцяло уверена, че бебето, с което се е прибрала от " Шейново ", е нейно. Вчера обаче стана ясно, че това не е истина и дамата просто не е била потърсена от другата майка. 

 бебе

По доброволното връщане на децата при биологичните им родители се работи от близо месец. 

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР