След като бе спряган за носител на Оскар за най-добър

...
След като бе спряган за носител на Оскар за най-добър
Коментари Харесай

Килиан Мърфи бяга от Холивуд, славата го уплаши

След като бе спряган за притежател на " Оскар " за най-хубав артист за ролята си на нуклеарния физик Джей Робърт Опенхаймер в епоса " Опенхаймер " на Кристофър Нолан, Килиан Мърфи още веднъж обезверено желал да " живее умерено ", надалеч от блясъка на шоу бизнеса, който " ненавижда ".

47-годишният артист от " Опенхаймер " от месеци се разхожда по алените килими с помощта на номинирания и за " Оскар " облик на нуклеарния физик Джей Робърт Опенхаймер в епоса на Кристофър Нолан.

Източник съобщи, че той изпитва " ненавист " към блестящата страна на това да бъдеш звезда и избира да се отдаде на пристрастеността си да слуша музика в четириетажната викторианска фамилна къща с шест спални в Ирландия, която споделя с 51-годишната си брачна половинка художничка Ивон Макгинес и двете им деца - синовете Малачи, на 18 година, и 16-годишния Арън.

Вътрешен източник показа пред списание Hello!: " Килиан е доста прелестен човек, само че е доста затворен. Той в действителност ненавижда тази страна на актьорската специалност - пресата, вниманието, светлините на прожекторите. Не е свенлив, в действителност е добра компания и е занимателен. Обича да се занимава с музика. Освен актьорството, това е " неговото нещо ". Той се реалокира в Ирландия от Северен Лондон, когато децата му бяха по-малки. Просто искаше да избяга от всичко това, да живее умерено. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР