След като бе изписана от болница и стартира турне -

...
След като бе изписана от болница и стартира турне -
Коментари Харесай

Мадона пред феновете си в Белгия: Искам да ви призная, че не се чувствам добре

След като бе изписана от болница и започва турне - Мадона заяви на почитателите си още веднъж, че не се усеща добре.

По време на концерта си в Белгия певицата описа за неотдавнашния си здравословен проблем, поради който бе приета в болница и трябваше да отсрочи плануваните концерти през юни. В речта си тя съобщи: " Изключително признателна съм, че ми се даде още един късмет да пребивавам, само че желая да ви призная, че не се усещам добре. " В допълнение сподели, че е щастлива от обстоятелството да е измежду обичаните си хора и благодари на Бог за цялата обич, която получава. " Наистина го правя оценка. "

Преди малко по-малко от четири месеца Мадона прекара няколко дни в интензивното поделение с бактериална зараза и се бореше за живота си, припомня dir.bg. По нейни думи на по-късен стадий, е било " същинско знамение, че е оживяла ". Турнето ѝ бе отсрочено за лятото, а първата му спирка бе в Лондон.

Въпреки че даде огромни очаквания, че се завръща на сцената и отхвърли да се залежава, източник показа пред сп. " Heat ", че децата на Мадона се пробват да я накарат да " забави темпото ". " Лурдес и Роко от години споделят, че майка им се самонаказва, визирайки това, че прекалява с интервенциите и като цяло се пробва да се държи по този начин, като че ли към момента е на 20 години. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР