След като бе избран за спортист №1 за 2023 година

...
След като бе избран за спортист №1 за 2023 година
Коментари Харесай

Меси: Исках да се върна в Барселона, но...

След като бе определен за състезател №1 за 2023 година от вестник " Time ", Лионел Меси приказва за прекосяването си в МЛС, където укрепи Интер Маями. Аржентинецът показа, че целта му е бил завръщане в Барселона и съжалява, че това не е било финансово допустимо. Меси е имал опция и да премине в Саудитска Арабия – в Ал Хилал.

„ Истината е, че за благополучие имах няколко разновидността на масата, които бяха забавни, само че трябваше да проучвам и да мисля доста. Обсъдих ги със фамилията си преди дефинитивно да взема решение да дойда в Маями. Първата ми опция беше да се върна в Барселона, само че не беше допустимо. Опитах се, само че не се случи “, съобщи Лионел Меси.

„ Много мислих да отида в Саудитска Арабия, тъй като познавам страната и знам, че те сътвориха доста огромна конкуренция, която в бъдеще може да направи шампионата доста значимо. Като туристически дипломат на страната, беше доста привлекателна отдалеченост за мен. Харесва ми всичко там. Опциите бяха Саудитска Арабия и МЛС, и двете доста забавни “, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР