След като бе избран Борислав Сарафов за главен прокурор, той

...
След като бе избран Борислав Сарафов за главен прокурор, той
Коментари Харесай

Почна се: Сарафов изхвърли п***********е на Гешев

След като бе определен Борислав Сарафов за основен прокурор, той съобщи, че сменя заместниците на своя предходник Иван Гешев. Десислава Поронева и Даниела Машева няма да останат, тъй като те демонстрират обвързаност към своя някогашен шеф. " Те не могат да бъдат отделени от него, бяха дружно на неговите прословути брифинги ", заяви  Сарафов. 

" Настоявам сигналите против мен да бъдат тествани неотложно, защото те са изфабрикувани под давлението на Гешев. Просто не остговарят на истината. Аз заемах кардинални позиции, поради които бяха изфабрикувани и подадени сигнали против мен. Не се тормозя от инспекциите ", съобщи Сарафов. 

" Прокуратурата би трябвало да се почисти освен от неприятни практики, само че и от тези, които ги основават. Не може господин Гешев да го няма, само че да останат „ Гешевчетата по места ”, както ги наричате медиите. Тоест тези, които подчиниха прокуратурата в полза на някогашния основен прокурор или на своя персонален интерес, би трябвало да намерят интереса си другаде. Очаквам поддръжка от министъра на правораздаването. Системата ни боледува, би трябвало дружно да я лекуваме ", съобщи още Сарафов.

Той съобщи, че след съвещанието на Висш съдебен съвет отива на 4-ия етаж на Съдебната палата, където е новото му работно място. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР