След като бе доста активен на трансферния пазар, привличайки шестима

...
След като бе доста активен на трансферния пазар, привличайки шестима
Коментари Харесай

В Левски форсират преговорите с Обертан

След като бе много деен на трансферния пазар, привличайки шестима нови футболисти, в този момент Левски ще премине към идната значима задача - задържане на играчите, които треньорът Славиша Стоянович харесва, само че са с изтичащи контракти. №1 в този лист е Габриел Обертан. Французинът е звездата на " сините " и през този сезон играе много мощно, като даже бе избран като един от капитаните в тима. През лятото сериозен интерес към него имаше от Ланс, само че някогашният състезател на Манчестър Юнайтед избра да остане на " Герена ".

От Левски към този момент започнаха диалози с играча за удължение на контракта му. " Сините " желаят оптимално бързо да са наясно дали Обертан счита да играе за Левски и през идната година. Шефовете се надяват на позитивен отговор от 29-годишния футболист.

Друг от любимците на " сините " почитатели - Давид Яблонски, е в същата обстановка. И неговото бъдеще е неразбираемо, още повече, че Левски преди дни подписа за 3 години с португалеца Нуно Рейш. Двамата ще се конкурират за място в стартовата единайсеторка.

На " Герена " ще би трябвало да вземат решение и какво да вършат с вратарите. В момента клубът разполага с цели петима - Мартин Полачек, Божидар Митрев, както и младоците Николай Кръстев, Димитър Шейтанов и Петър Иванов. През зимната пауза сигурно ще се стигне до разлъка с някой от тях.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР