След като бе бита от първия си мъж, вторият почина

...
След като бе бита от първия си мъж, вторият почина
Коментари Харесай

Саня Алекса намери любовта

 След като бе бита от първия си мъж, вторият умря ненадейно, Саня Алекса към този момент грее от благополучие. 

Финалистката от първото издание на музикалното риалити " Х фактор " показа, че е намерила мъжа на живота си. След като от години обикаля из Европа, Сани пусна котва в Норвегия. Там тя се среща с Джон, на който отдава сърцето си, написа. 

Двойката хем е дружно, хем не. Както самият Джон, който е фотограф, споделя в своя инстаграм профил, двамата имат връзка от разстояние.

" Връзката от разстояние не е лесна. Но поради моменти като този си коства ", написа Джон под фотография, на която е прегърнал Сани.

Александра Апостолова, както е същинското име на надарената певица, е сбита във връзка с връзката и персоналния си живот.

" Заслужавам най-хубавото! ", разкрива тя.

Връзките й досега не са изключително сполучливи. Когато живее в Швеция, тя се сблъсква с мъж принудител. Тогавашният й сътрудник Сами Кий Сверт я насинява, а Сани споделя обществено за случилото се. През 2017 година той я пребива свиреп, а певицата пуска фотоси на брутално насиненото си лице и тяло. Сверт даже прави признания в изявление пред Гала.

" Да, аз й го предизвиках ", отговори недвузначно Сверт на въпроса на водещите дали точно той я е пребил.

Няколко години откакто се отърси от ужаса на токсичната си връзка със Сверт, Сани намира любовта в Испания. Пловдивчанката още веднъж попада в неприятна житейска драма. Този път половинката й умира ненадейно. За тежката загуба Сани поства в обществените си мрежи на 28 януари 2020 година Тя прибавя текста на песента на Уитни Хюстън I Believe in you and me - в превод " Вярвам в теб и мен ", като знак на безконечната си обич. Цитатът приключва с думите " Вярвам в чудеса, любовта е знамение ".

В различен пост надарената българка споделя какъв брой непочтен е животът, лишил й огромната обич тъкмо когато я е срещнала и по какъв начин в никакъв случай няма да се оправи с болката.

40-годишната певица сега живее и работи в Осло, като се надява, че този път ориста ще бъде благосклонна към нея и най-сетне ще може да откри щастието в обятията на Джон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР