След като Бъкингамският дворец потвърди, че Меган Маркъл ще остане

...
След като Бъкингамският дворец потвърди, че Меган Маркъл ще остане
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Стана ясно защо Меган няма да присъства на историческата коронация на крал Чарлз!

След като Бъкингамският замък удостовери, че Меган Маркъл ще остане в слънчева Калифорния по време на историческата коронация на принц Чарлз, спекулациите по тематиката започнаха с нова мощ.

Източници, близки до семейство Съсекс споделят, че херцогинята е взела решението си въз основа на обстоятелството, че децата ѝ, Арчи и Лилибет, не били включени в нито един от проектите за огромния ден.
                             

В допълнение към това датата на коронацията съответствува с четвъртия рожден ден на Арчи, а от кралското семейство отказали да включат празника в графика за коронацията.

“Истината по въпроса е, че херцогинята в никакъв случай не е имала желание да участва на коронацията “, сподели източник, непосредствен до кралското семейство, пред Mirror.
                             

Източникът продължи, обяснявайки, че до момента в който Меган участва на погребението на кралицата предходната година, наличието на коронацията е доста друго.

“Едно е да присъстваш на погребението на починалата кралица от почитание към нейното величество, само че напълно друго е да присъстваш на началото на ново царуване “, добави източникът.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР