След като Атанас Атанасов от ПП-ДБ бе избран за председател

...
След като Атанас Атанасов от ПП-ДБ бе избран за председател
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Атанас Атанасов: Намекна че съм руски трол - "жалък малък лъжец"

След като Атанас Атанасов от ПП-ДБ бе определен за ръководител на краткотрайната анкетна комисия срешу полицейското принуждение с общо 129 гласа, в залата настана безпорядък, валяха обиди, обвинявания и цветни избрания.
 
Това докара до иронията на Костадин Костадинов от " Възраждане ", който съобщи че ПП-ДБ " всеки ден унизително се мазнят и кланят на Движение за права и свободи ". Без Движение за права и свободи ПП-ДБ няма по какъв начин да съществуват като фактор, това се видя доскоро. Техните гласове са незадоволително, по тази причина Движение за права и свободи ръководи през тях ", разяснява той.
 
И продължи - ПП-ДБ е патерица на Движение за права и свободи и няма по какъв начин да обезпечи даже ръководител на комисия " без златния пръст или да не споделям друго на Движение за права и свободи ".
 
 Тошко Йорданов, Има Такъв Народ Тошко Йорданов, Има Такъв Народ Източник: Zonanews
А Тошко Йорданов попита Атансов какво е чувството да му показват, че е кукла в техните ръце.
 
Атанас Атанасов стана да благодари за гласуването доверие и даде обещание, че ще е справедлив в работата си. " Нося една бумаги и я предлагам да я прочетете - " Троловете на Путин ". Преди малко троловете бяха на трибуната ", съобщи той очевидно визирайки тези, които по-рано му се подиграваха за зависимостта от Движение за права и свободи.
 
На което Тошко Йорданов бързо отговори и съобщи, че бил нападнат от " военачалник, който е станал военачалник не по заслуги, а че е бил във властта ".
 
" Намекна че съм съветски трол. Искам да излезе и да уточни 1 път, когато съм дал своя вот нещо в интерес на Русия - другояче сте презрян дребен измамник ", обърна се той към Атанасов, само че по този начин и не получи отговор.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР