След като Ариен Робен обяви напускането си на Байерн (Мюнхен)

...
След като Ариен Робен обяви напускането си на Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Още един анонсира раздялата с Байерн

След като Ариен Робен разгласи напускането си на Байерн (Мюнхен) в края на сезона, това в този момент на процедура стори и бранителят Рафиня. 33-годишният деец също е с изтичащ договор.

“Моят интервал в клуба е към края си. През оставащите 6 месеца могат да се случат доста неща, само че мисля, че това е последният ми сезон тук. Ще се насладя на тези 6 месеца”, съобщи бразилецът пред SporTV.

Рафиня добави, че на този стадий няма концепция къде ще продължи кариерата му. “От почитание към Байерн не съм преговарял с никой, само че е евентуално да завърна в Бразилия”, добави той.

5 years ago today!! World Champions @fcbayern!! Amazing season that I will cherish forever. #miasanmia #fcbayern #worldchamps @FIFAcom @EASPORTSFIFA pic.twitter.com/AnIcIBZHKz
— Rafinha Official (@R13_official) December 21, 2018
Бранителят е на “Алианц Арена” от 2011-а година, само че за този интервал в отбора в никакъв случай не се наложи като титуляр. Преди година Рафиня отхвърли оферта от Челси.

Иначе съвсем несъмнено Байерн ще се раздели и с Франк Рибери. Бундеслига 17 кръг, събота 22 декември  Айнтрахт Франкфурт 0:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР