След като Антония Петрова не спира да се хвали с

...
След като Антония Петрова не спира да се хвали с
Коментари Харесай

Антония Петрова заформи нов скандал около личността си

След като Антония Петрова не стопира да се хвали с отрочетата си, които са най-руси, с най-сини учи, най-умни и всичко, за което се сетите, само че в превъзходна степен, грандиозната й неистина видя бял свят. И до момента в който тя залива непрекъснато обществената мрежа със фотоси, на които показва по какъв начин се къпе в разкош, то се оказва, че „ златните “ й отрочета, са поверени на 24-часовата грижа на бавачка. Лъжата на Мис Крокодил, както я нарекоха преди време бе хваната от почитателите й от фотоси, на които се виждат ръцете на дамата, както и храната на масата, която е за 5 индивида.

 

Последователка на Петрова в обществените мрежи не пропусна да попита кой е петият човек със фамилията им и добавя, че постоянно й е било забавно. Тя обаче надали ще получи отговор, а по-скоро ще бъде блокирана.

 

Оказва се, че дечурлигата на Батинкови имат две бавачки, които ги обгрижват след детската градина, по време на почивките и постоянно, когато се постанова. Поне една от тях ги съпровожда по време на пътуванията им, с цел да им оказва помощ с отрочетата, до момента в който Петрова е заета да си прави селфита. Разбира се перничанката не разкрива, че има две бавачки, които й оказват помощ, защото тогава няма да наподобява като сполучлива супер майка. Освен това миската не стопира да лъже, че двамата с Батинков сами си отглеждат наследниците Благовест и Ивайло, които назовава Бест и Ийв.

 

Запознати издават, че дечурлигата са поверени напълно на грижите на бавачките, а Петрова непрекъснато дебне мъжа си и върви на всички места с него, с цел да не би някоя да вземе да й го открадне, както тя го отмъкна от дългогодишната му другарка.

Освен това неотдавна супер възпитания й наследник Благовест, който е на пет години, сподели междинен пръст на почитателите на майка си, а Антония даже пусна клипа в обществените мрежи, защото явно доста се гордее от това.

 

Така и не излиза наяве за кого е междинният пръст, нито пък за какво Петрова е позволила синът й да показва сходно НЕвъзпитание. Още по-голяма мистерия остава решението й да се похвали обществено с този кадър. По всяка възможност бавачките на отрочетата им са отнесли стабилен скандал.

 

Междувременно мълвата понесе, че перничанката е бременна за трети път, поради, че бюстът й е съществено бухнал и крие корема си. До няколко месеца ще стане ясно дали в действителност е бременна или просто е напълняла и е подменила силикона си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР