След като анонсира с кратък тийзър RAGE 2, Bethesda публикува

...
След като анонсира с кратък тийзър RAGE 2, Bethesda публикува
Коментари Харесай

Bethesda публикува геймплей видео към Rage 2

След като анонсира с къс тийзър RAGE 2, Bethesda разгласява през вчерашния ден геймплей видео към играта и даде повече информация за нея.

През предходната седмица в Интернет изтече информация, че Bethesda приготвя непредвиден анонс на напълно ново заглавие на основата на одобрена игра: RAGE. Това принуди компанията да пусне по-рано от плануваното тийзъра, а през днешния ден разгласява геймплей видео и то е ужасно.

Играта излиза за конзоли и лични компютри идната година и е взаимна разработка на Avalanche Studios и id Software.



Заглаието ще предложи напълно открит свят и независимост на играещите, голям брой занимания и комизъм. Действието на играта се развива няколко години, откакто метеорит пада на Земята и 80% от човечеството е заличено. Безскрупулни, кръвожадни главорези кръстосват пътищата, а представителите на тираничната власт търсят всеки метод, с цел да угнетен и дребното останали хора. Вие сте Уолкър, последният рейнджър, останал в пустошта на разрушението и действителна опасност за стоманената хватка на ръководещата класа. Ограбен от своя дом и всичко скъпо за вас, вие сте били оставен на произвола на ориста. Сега обаче идва вашия част и е време за отплата! С помощта на невиждани возила, всевъзможен жанр причудливи и смъртоносни оръжия, вие си проправяте път през безмилостната пустота, срещайки се със садистични банди, с цел да намерите метод да се справите с Властта, един път и вечно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР