След като Amazon успя да завладее домовете на милиони от

...
След като Amazon успя да завладее домовете на милиони от
Коментари Харесай

Echo Frames, Echo Loop, Echo Buds и новите продукти на Amazon

След като Amazon съумя да завладее домовете на милиони от нас с Echo представителите си, компанията към този момент подхваща стъпки за изнасянето на Alexa от вкъщи по най-различни способи.

Вчера компанията показа набор от нови джаджи, три от които извършват точно тази роля - дават ни опция да си приказваме с виртуалния помощник, даже когато сме на открито.

Echo Frames

Един от тях са новите Echo Frames oчила на Amazon, които, обратно на упованията ни, не са оборудвани с екран, камера или футуристични чипове.

Очилата са чисто и просто притежател за Alexa и ни дават опция да си споделяме с нея, а стъклата в рамките могат да бъдат подменяни с диоптрични такива.

Като оставим това настрани, Echo Frames не са кой знае какъв брой забавни или футуристични, само че въпреки всичко загатват за желанията на Amazon да развива методите, по които употребяваме Alexa.

Очилата костват 180 $ и за момента са налични единствено за определени от Amazon консуматори.

Echo Loop

Echo Loop е още един опит на Amazon да прикачи Alexa към тялото ни, този път под формата на пръстен, интегриран с виртуалния помощник.

Пръстенът разполага с два микрофона, които можем да активираме посредством натискане на малко копче.

Джаджата се свързва със смарт телефона ни и може да ни известява за позвънявания и известия.

За да чуем обаче отговорите на Alexa, би трябвало да доближим пръстена до ухото си, което в профил би изглеждало като извадка от детективски филм.

Както Echo Frames, Echo Loop е наличен единствено за избраници на Amazon при цена от 100 $, а при формалното си излизане на пазара цената му ще се увеличи на 130 $.

Echo Buds

Echo Buds са продуктът, с който Amazon провокира известните AirPods слушалки на Apple.

Слушалките на Amazon разполагат с пет часа живот на батерията, като калъфчето им прибавя още 20 часа.

Засега е прекомерно рано да отсъдим качеството на звука им, само че фактът, че са основани взаимно с Bose значи, че можем да се надяваме на приятни тонове и стабилен бас.

Новите слушалки на Amazon се интегрират с Гугъл Assistant и Siri, само че, несъмнено, работят и с Alexa.

Това, с което Echo Buds изпреварват AirPods, е съществуването на технология за уединяване на странични шумове, както и с по-ниската си цена. Цената на Еcho Buds е 129 $, до момента в който тази на AirPods стартира от 160 $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР