След като Александър Бублик от Казахстан се класира бързо за

...
След като Александър Бублик от Казахстан се класира бързо за
Коментари Харесай

Зверев гази съперниците си в Хале

След като Александър Бублик от Казахстан се класира бързо за полуфиналите на тенис шампионата на трева в Хале с награден фонд от 2 195 175 евро поради отричане на италианеца Яник Синер, негов противник в предпоследната фаза ще бъде германецът Александър Зверев. Той стигна до тази фаза за първи път от 2017 година, откакто се наложи над чилиеца Николас Джари със 7:5, 6:3. В първите си мачове той победи Доминик Тийм от Австрия и канадеца Денис Шаповалов.

" Изключително съм благополучен да играя полуфинал в Германия. Атмосферата е необикновено добра. Бях малко нервозен в края, само че това е обикновено ", призна германецът, който бе окуражаван от публиката. Той ще търси първата си купа от 2021 година насам.

В другия полуфинал ще спорят испанецът Роберто Баутиста-Агут и руснакът Андрей Рубльов. Първият се наложи над някогашния номер 1 в света Даниил Медведев след 7:5, 7:6 (3) за близо два часа игра. Рубльов обаче съумя да направи поврат против нидерландеца Талон Грикспур, откакто изоставаше в първия сет с 3:6, само че завоюва идващите два с 6:3, 6:4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР