След като агентът на Гарет Бейл призна снощи, че уелсецът,

...
След като агентът на Гарет Бейл призна снощи, че уелсецът,
Коментари Харесай

Моуриньо ще отмъкне и двете цели на Манчестър Юнайтед от Реал

След като сътрудникът на Гарет Бейл призна нощес, че уелсецът, за чието привличане преговаряше Манчестър Юнайтед, е покрай завръщане в Тотнъм, в този момент излезе информацията, че " шпорите " са договорили и другата цел на " алените дяволи " от Реал Мадрид - Серхио Регилон.

Според Фабрицио Романо всичко към този момент е контрактувано и левият бек напълно скоро публично ще стане състезател на Тотнъм. Лондончани са приели всички условия, които Реал е сложил в договарянията за Регилон. Английският клуб ще заплати 30 милиона евро, а също така се е съгласил в контракта да бъдат включени двете клаузи, които Манчестър Юнайтед отхвърляше да одобри. Това са клаузата за назад откупуване и опцията Реал да има преимущество пред бъдещите купувачи, в случай че покрие цената на всяка оферта, която вероятно Тотнъм одобри за Регилон в идващите години. Самият състезател също към този момент е приел изискванията на " шпорите ".

Според " Гардиън " от Манчестър Юнайтед са предложи да платят 20 милиона плюс възможни бонуси, а осен това, както към този момент стана дума, клубът от " Олд Трафорд " не е бил склонен с въпросните клаузи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР